PRIVAT

FRIHET TIL
ANDRE TING

De færreste synes husarbeidet er den mest givende bruk av sin dyrebare fritid. Stadig flere tar i bruk hjelp til rengjøring for å kunne bruke sin tid på morsomme, hyggelige og koseligere ting, alene eller sammen med familien.

Røros Rengjøringsbyrå driver en 100% renhårig virksomhet, har ansettelsesavtaler med samtlige arbeidere og betaler tarifflønn etter overenskomst mellom LO og arbeidsgiversiden (Norsk Arbeidsmandsforbund og HSH Service). Våre renholdere har fått grundig opplæring og får arbeidet unna på en rask og effektiv måte.
overlay

VI TILBYR

en rekke tjenester når det kommer til privat vask.

overlay

KONTAKT OSS

Vi har 24 års erfaring med oppsett av renholdsplan.
Kontakt oss på 72 41 26 26

Brann og vannskadesanering

Røros Rengjøringsbyrå har i mange år blitt betrodd med å utføre skadebegrensende tiltak og gjennomføre skadesaneringen.

Det har gitt oss en solid erfaring innen dette arbeidsfeltet, noe som også vil komme til nytte for bedrifter og/eller privatpersoner som ønsker tilsvarende oppdrag utført. Det er jo ikke alle skader som forsikringen dekker.

Husk at noen skader haster det med å gjøre "førstehjelp" på umiddelbart. "Kloakk-suppe" på betonggulv og svart sot på blanke flater er eksempler på hendelser som må tas tak i innen 24 timer for ikke å gjøre langvarig eller uopprettelig skade!

Luktfjerning

Vi kan tilby produkter som luktabsorberende svamp, og i mer alvorlige tilfeller foreta rensing ved hjelp av ozon.

Luktpartikler absorberes av svampen som virker inntil to måneder, men i de fleste tilfeller vil luktpartiklene være borte etter en ukes tid, forutsatt at luktkilden er fjernet.

Ozonbehandling foretas mekanisk med spesialutstyr og forutsetter at lokalet er tømt og spesielle restriksjoner iverksettes. Planter og kjæledyr må også fjernes. Bildekk må fjernes fra garasjer. Lokalet fylles med ozon som dreper luktpartikler. Resultatet kan sammenliknes med det som skjer i naturen når det lyner og tordner. Luften virker da klar og ren etterpå, og det er noe av den samme kjemiske prosessen som har foregått.

Vi tilbyr også utleie av ozonmaskin.

Møbel og tepperens

Vi har lang erfaring med å rense møbler og tepper. Lyse tekstilmøbler blir for eksempel jevnt skitne på armlener og sitteflater, og vil se ut "som nye" etter profesjonell rensing.

Tepper som får store eller små flekker man ønsker fjernet, bør renses i sin helhet for å se hele, samt jevne og fine ute etterpå. Førstehjelp er viktig og bare vi blir raskt kontaktet når uhellet er ute, er det utrolig hvor mye som kan reddes ved rask respons og behandling.

Renholdsutstyr og vaskemidler

Forhør deg med oss om spesialmidler til kjøkken og bad. Vi har det beste som er tilgjengelig på markedet!

Helgevask

Skal du ha familie, venner eller andre gjester på besøk i helgen?

Røros Rengjøringsbyrå tar gjerne jobben med å gjøre huset/leiligheten din presentabel.

Helgevask omfatter vanligvis støvtørking, støvsuging, gulvvask og banke/risting av mindre tepper. Inngangsparti, stue, kjøkken og sanitærrom er som oftest det man vil ha frisket opp før gjestene ankommer. Men vi tar gjerne også på oss annet arbeid på forespørsel.

Ukentlig vask

Røros Rengjøringsbyrå har flere privatkunder med fast oppdrag. Mest vanlig er rengjøringshjelp hver 14. dag, men vi har også kunder som vil ha vår assistanse en gang i uken eller en gang i måneden.

Rundvask

Røros Rengjøringsbyrå har ofte oppdrag med rundvask av hele hus og leiligheter og/eller deler av disse.

Rundvasken omfatter vask av tak og vegger, inn-og utvendig vindusvask, rengjøring av ventiler og lamper/lampeskjermer. Kjøkken og bad/toalett/vaskerom er rom som tiltrekker seg bakterier og smuss, og som trenger spesiell oppmerksomhet

Gavevask

Dette er virkelig gaven å gi bort til den som "har alt" og som ikke vet hva man ønsker seg!

Det blir stadig mer populært venner og familie i mellom å gi et gavekort, enten på helgevask eller på rundvask som vil være en virkelig storstilt presang!

Flyttevask

Når huset er solgt, eller leiligheten du leier er tømt for innredning, skal flyttevasken foretas. Det er ingen liten jobb! Støv og skitt samler seg på uante plasser, og når møbler, bilder, malerier og annen innredning er tatt ned kommer alt for en dag. Små støvpartikler samler seg eksempelvis i porene i strietapet, men vaskes effektivt bort med moppevask av vegg.

Her er en liten huskeliste for noe av det du må passe på for at flyttevasken skal godkjennes:

 • Vindusvask, innvendig/utvendig. Ikke etterlat spor etter vindusnalen!
 • Trekk fram kjøleskap og komfyr, og rengjør de frigjorte plassene.
 • Demonter kjøkkenvifte
 • Oppå og under overskap på kjøkken
 • Innsiden av skapdører – ta ut skuffkassene!
 • Lysarmatur, rengjør også inni plastskjermer.
 • Panelovner, frigjør disse fra vegg.
 • Ta fram dusjkabinett og badekar.
 • Rengjør sluk/avløp.
 • Husk oppunder toalettsisterne!
 • Ventiler i tak.
 • Husk dørgottene, og oppå dører.
 • Ta ut aske i ovner.
 • Rense takrenner

Personvern