MATTESERVICE


 Vår matteansvarlige Zilvinas håndterer både logomatter og standardmatter som her henger til tørk og klargjøres til nye matteskift

Stopp skitten ved døren!

Riktig mattefordeling gjør det mulig å stoppe opp mot 80% av skitt og støv i det de besøkende kommer inn døren. Det vil hindre nedstøving, reduserer behovet for renhold i resten av bygget og bidrar til lengre levetid for gulvet.

Røros Rengjøringsbyrå tilbyr skifte og rengjøring av absorbsjonsmatter etter faste avtaler.

Inngangspartiet er førsteinntrykket

Gi dine kunder og ansatte en god følelse når de kommer inn døren! Inngangspartiet er førsteinntrykket når kunder og ansatte kommer inn i bygget. La besøket bli en hyggelig opplevelse umiddelbart.

Logomatter er atskillig rimeligere enn man kanskje skulle tro, og gir virkelig et profesjonelt inntrykk av bedriften.

Det optimale inngangspartiet…

…har en asfaltert vei fram til døren, deretter en avskrapingsmatte som jaguarmatte, kunstgressmatte, eller lignende og så absorbsjonsmatte(r). Storparten av alt smuss som kommer inn i alle bygninger følger med skoene våre. Dette virker ødeleggende på alle typer gulvebelegg og gir behov for hyppig vedlikehold. Og det koster!

Jo flere skritt vi går på absorbsjonsmattene i inngangspartiet, jo mindre smuss blir med inn i bygningen. Vi har flere års erfaring med matter og renhold av tilhørende lokaler i mange ulike bransjer, og finner gode løsninger sammen med våre kunder. Vårt mål er å optimalisere ditt behov for matter og byttefrekvens. Ikke for mye, ikke for lite.

Kontakt oss

Vi kan spesialtilpasse matter til alle typer vindfang/inngangspartier, så nøl ikke med å ta kontakt med oss på tlf 72 41 26 26. Fordi vi holder til på Røros og konsentrerer oss om bedriftene i Fjellregionen, er det lett å få tak i oss når dere trenger hjelp!